Behandelingen

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

Een mooi en verzorgd gebit is uw visitekaartje. Hedendaagse tandheelkunde is meer dan gaatjes vullen en tandpijn voorkomen.

U kunt uw gebit bij ons laten verfraaien door middel van stand-, vorm- en kleur correcties als witte kronen, facings en composietvullingen, maar ook met behulp van orthodontieimplantologie, facings of door uw tanden te laten bleken.

Wilt u weten hoe u uw lach bij ons kunt laten verfraaien? Dan neemt u contact met ons -  per e-mail of telefoon -  op voor het maken van een afspraak bij een van onze tandartsen.

Orthodontie

Orthodontie betekent letterlijk "recht zetten van tanden". Ook op latere leeftijd kan een orthodontische behandelinging ervoor zorgen dat je tanden en kiezen mooi in de rij komen te staan en goed op elkaar passen. Hierdoor ziet je gebit er niet alleen mooi en verzorgd uit, maar kun je er ook beter mee kauwen, je kunt je gebit beter onderhouden en gaatjes en tandvlees problemen voorkomen. Meer over orthodontie.

Hier zijn voorbeelden van onze patienten vóór en naar de behandeling:

Meer esthetische tandheelkunde

Een vraag, afspraak maken of inschrijven als nieuwe patient?

Wij zorgen voor een prettige en vriendelijke sfeer, heldere communicatie en bieden persoonlijke aandacht aan iedere patiënt.

Contact opnemen