Behandelingen

Implantaten

Implantaten

Implantaat is te vergelijken is met een kunstwortel welke op de plaats gezet kan worden van een wortel van de tand of kies die verloren is gegaan.

Het implantaat vervangt dus de natuurlijke tandwortel en kan dienen als een nieuw stevig fundament voor een kroon, brug of een kunstgebit.

Deze techniek heeft zichzelf voldoende bewezen en is een prima aanvulling op de gangbare behandelingen.

Klikgebit

Klikgebit

Een klikgebit is een kunstgebit die aan implantaten in uw mond wordt bevestigd.

In plaats van een los gebit, wordt een 'plaatje' met kunsttanden aan uw boven- en/of onderkaak vastgemaakt.

Lees meer over een klikgebit.

Kronen en bruggen op implantaten

Kronen en bruggen op implantaten

Als er één of meerdere tanden of keizen ontbreken, kunnen kronen of bruggen op basis van implantaten een vaste en esthetische oplossing bieden.

Meer over kronen en bruggen.

Behandeling bij uw eigen tandarts

Behandeling bij uw eigen tandarts

Het plaatsen van implantaten in onze praktijk wordt uitgevoerd door tandarts O.G.Hess die daarvoor speciale opleidingen heeft gevolgd en jarenlange ervaring heeft. Er wordt gewerkt met het Camlogsysteem. Implantaten worden -onder plaatselijke verdoving- in de kaak geplaatst. De behandeling geeft weinig ongemaak. Implanteren is geen haastwerk, u wordt in alle rust in uw eigen vertrouwde omgeving behandeld. 

In een adviesgesprek kunt u samen met de tandarts de mogelijkheden bespreken. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Ons team is gespecialiseerd in implantaten, maak ook kennis met onze tandartspraktijk voor de regio Landsmeer, Oostzaan, Zaandam, Purmerend en Amsterdam-Noord.

Een vraag, afspraak maken of inschrijven als nieuwe patient?

Wij zorgen voor een prettige en vriendelijke sfeer, heldere communicatie en bieden persoonlijke aandacht aan iedere patiënt.

Contact opnemen