Over tandarts Landsmeer

Onze professionele en gezellige praktijk is gevestigd in het moderne pand aan de Zuideinde te Landsmeer. De praktijk levert al jaren hoog kwalitatieve zorg aan patiënten vanuit Landsmeer en omgeving en is makkelijk bereikbaar ook vanuit Oostzaan, Purmerend, Zaandam en Amsterdam Noord.

Complete mondzorg in een prettige sfeer

Patiëntvriendelijkheid, goede dienstverlening en informatievoorziening vinden wij belangrijk. Ons team heeft daarom altijd persoonlijke aandacht voor u als patiënt. U krijgt alle informatie, u mag altijd vragen stellen, en samen met u wordt een keuze gemaakt tussen verschillende behandelopties. Samen met u proberen wij een optimale oplossing te vinden voor uw persoonlijke situatie.

Patiënt zijn

Samen met u werken wij aan een gezond en mooi gebit

De controles en de mondhygiëne zijn nodig om eventuele problemen te kunnen voorkomen en zo vroeg mogelijk te kunnen constateren en behandelen. Een tijdige behandeling voorkomt mogelijke pijn en grotere problemen in de toekomst. 

0B8A1345.jpg
0B8A1326.jpg

Een vraag, afspraak maken of inschrijven als nieuwe patient?

Wij zorgen voor een prettige en vriendelijke sfeer, heldere communicatie en bieden persoonlijke aandacht aan iedere patiënt.

Contact opnemen