Behandelingen

Kindertandheelkunde

In onze praktijk zijn kinderen meer dan welkom. Er wordt juist extra aandacht en energie aan kinderen en jeugd besteed om gebits- en angstproblemen in de toekomst te voorkomen.

In de praktijk hangt een rustgevende, vriendelijke sfeer. Meekomen tijdens de controle van de ouders of broers en zussen is meestal het beste moment om kennis te maken met de tandarts. Vanaf het derde levensjaar zien wij uw kind graag elk halfjaar voor gebitscontrole. Het voordeel van op jonge leeftijd naar de tandarts gaan ligt in het feit dat het kind went aan de nieuwe omgeving en de tandarts.

Samen zorgen wij ervoor dat uw kind zonder tegenzin naar de tandarts gaat!

Kinderen worden op leuke, vriendelijke en spelende manier vertrouwd gemaakt met de tandarts, begeleid naar een optimale mondhygiëne en zo nodig behandeld. Ons team is gespecialiseerd in kindertandheelkunde, maak ook kennis met onze tandartspraktijk voor de regio Landsmeer, Oostzaan, Zaandam, Purmerend en Amsterdam-Noord of neem contact op.

Een vraag, afspraak maken of inschrijven als nieuwe patient?

Wij zorgen voor een prettige en vriendelijke sfeer, heldere communicatie en bieden persoonlijke aandacht aan iedere patiënt.

Contact opnemen