Over ons

Over onze tandartspraktijk

Complete mondzorg in een prettige sfeer. Onze professionele en gezellige praktijk is gevestigd in het moderne pand aan de Zuideinde te Landsmeer. De praktijk levert al jaren hoog kwalitatieve zorg aan patiënten vanuit Landsmeer en omgeving en is makkelijk bereikbaar ook vanuit Oostzaan en Amsterdam Noord.

In onze praktijk wordt een complete, moderne en kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde aangeboden. U kunt bij ons terecht voor een reguliere tandheelkunde, maar ook voor orthodontie (beugels) voor kinderen en volwassenen, implantaten, esthetische tandheelkunde, kronen, bruggen, klikgebit (prothese op implantaten) en nog meer. Wij hebben ook veel ervaring met angstige patiënten.

Alle specialisaties gewoon bij uw eigen tandarts

Transparantie en persoonlijke benadering

Patiëntvriendelijkheid, goede dienstverlening en informatievoorziening vinden wij belangrijk. Ons team heeft daarom altijd persoonlijke aandacht voor u als patiënt. U krijgt alle informatie, u mag altijd vragen stellen, en samen met u wordt een keuze gemaakt tussen verschillende behandelopties. Samen met u proberen wij een optimale oplossing te vinden voor uw persoonlijke situatie.

Voorkomen beter dan genezen

Kwaliteit van de zorg staat bij ons centraal. Onze visie is dat voorkomen beter is dan genezen, daarom besteden wij veel aandacht aan preventie door voorlichting en gebitsverzorging. Extra aandacht en energie worden aan kinderen en jongeren besteed om gebits- en angstproblemen in de toekomst te voorkomen. Om op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen te blijven en meer diensten aan te kunnen bieden, volgt ons team regelmatig nascholing.

Op zoek naar een tandarts?

Nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom. Ze kunnen zich aanmelden via de link inschrijven op deze site.
Wilt u meer weten over ons team en behandelingen die wij kunnen aanbieden, kijk verder op onze website en/of neem gerust contact met ons op!

Een vraag, afspraak maken of inschrijven als nieuwe patient?

Wij zorgen voor een prettige en vriendelijke sfeer, heldere communicatie en bieden persoonlijke aandacht aan iedere patiënt.

Contact opnemen