Behandelingen

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Ze benaderen de oorspronkelijke vorm en functie zoveel mogelijk.

Kronen

Kronen en bruggen

Wanneer defecten aan tanden of kiezen niet meer gerepareerd kunnen worden door een vulling of wanneer tanden of kiezen zijn beschadigd of verkleurd, kan een kroon uitkomst bieden.

Een kroon is een kapje van metaal en/of porselein dat precies over een afgeslepen tand of kies past. Door een kroon krijgt de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm en functie weer terug. Kronen van porselein zijn tandkleurig en zien er natuurlijk uit

Bruggen

Brug tanden

Bruggen worden toegepast wanneer een of meerdere tanden of kiezen ontbreken.

Deze vaste voorziening wordt door een tandtechnisch laboratorium individueel gemaakt van porselein, gaan lang mee, voelen goed aan en zien er natuurlijk uit.

Ons team is gespecialiseerd in kronen en bruggen, maak ook kennis met onze tandartspraktijk voor de regio Landsmeer, Oostzaan, Zaandam, Purmerend en Amsterdam-Noord of neem contact op.

Een vraag, afspraak maken of inschrijven als nieuwe patient?

Wij zorgen voor een prettige en vriendelijke sfeer, heldere communicatie en bieden persoonlijke aandacht aan iedere patiënt.

Contact opnemen