Behandelingen

Orthodontie / beugel

Orthodontie (beugel) helpt een beet te optimaliseren, een verkeerde stand van de kaak te verbeteren of gewoon scheve tanden recht te zetten.

Een recht gebit ziet er natuurlijk mooier uit, is beter te verzorgen en u kunt er beter mee kauwen. Orthodontische behandelingen kunnen zowel bij kinderen als bij volwassenen worden gedaan.

Wij werken met verschillende methodes, "gewone" beugels, maar ook Invisaligh (een beugel-behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van nagenoeg onzichtbare en uitneembare aligners-beugels) behoren tot de mogelijkheden.

In onze praktijk kan tandarts O. Hess een breed spectrum aan orthodontische behandelingen uitvoeren met behulp van de meest moderne technieken. Hiervoor heeft hij een aanvullende tweejarige orthodontie opleiding afgerond in het kader van Progressive Orthodontic Seminars. Het voordeel voor u als patiënt is een vertrouwde omgeving en een beperkte reistijd. Ingewikkelde orthodontische afwijkingen worden naar een orthodontist doorverwezen.

Als u hierover meer informatie wilt hebben, neem contact met ons op en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek met tandarts Hess. Ons team is gespecialiseerd in orthodontie en beugels, maak ook kennis met onze tandartspraktijk voor de regio Landsmeer, Oostzaan, Zaandam, Purmerend en Amsterdam-Noord.

Enkele voorbeelden van in onze praktijk uitgevoerde orthodontische behandelingen:

Een vraag, afspraak maken of inschrijven als nieuwe patient?

Wij zorgen voor een prettige en vriendelijke sfeer, heldere communicatie en bieden persoonlijke aandacht aan iedere patiënt.

Contact opnemen